Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Transportul se achita separat.

Membru Bizoo de 14 ani.
4.01
4 stars: Foarte bun
116 pareri

Foarfeca Felco 6

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2856 lei Lei
Brand
Felco
Cod produs
783929100043
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Felco 6 foarfeca profesionala, model ergonomic. Este un model pentru mana mai mica, o foarfeca de gradina usoara si compacta, cu lama taietoare de forma conica, pentru o utilizare standard, universala. Manere ofera confort, sunt solide, din aluminiu forjat garantat pe viata, lama si contralama din otel de cea mai buna calitate, toate piesele inlocuibile. Reglare precisa a lamei, prin sitemului de reglare micrometric FELCO. Ofera protectie mainii datorita formei ideale a manerelor si a amortizorului care reduc impactul de la finalul miscarii de taiere, protejand palma si incheietura mainii . Taie pana la diametrul de 20 mm. Este cea mai buna alegere pentru Este recomandata pentru viticultura, pomicultura, arboricultura, horticultura, intretinere parcuri si gradini, pepiniere.

De incredere: comfortabila, usoara, manere solide din aluminiu forjat, garantate pe viata / lama si contra-lama din otel calit de inalta calitate / taiere curata si precisa / toate partile componente pot fi inlocuite.

Eficienta: ajustare micrometrica si durabila a taierii / canelura de taiere a sarmei / canal eliminare seva.

Ergonomica: protectia mainii si a inchieturii este asigurata de sistemul de amortizare (perna si amortizor de soc) / manere acoperite cu material anti-alunecare

Fabricat in Elvetia folosind energie 100% regenerabila.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura