Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Transportul se achita separat.

Membru Bizoo de 14 ani.
4.01
4 stars: Foarte bun
116 pareri

Ingrasamant M-Fert 13-0-6 20 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2596 lei Lei
Brand
Malagrow
Cod produs
6426985105754
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Ingrasamant M-Fert 13-0-6 20 kg.

M-Fert este un fertilizator de baza cu continut de substante nutritive speciale.

Utilizarea lui contribuie la scoaterea in evidenta a proprietatilor benefice ale substantelor nutritive - fosforul si potasiul si la eliberarea lor, care, astfel, devin asimilabile oferind un surplus de substante hranitoare plantelor.

Trioxidul de sulf din produs contribuie la cresterea continutului de sulf al solului si sprijina alimentarea optima a plantelor cu sulf ceea ce rezulta in obtinerea unor valori de substante nutritive mai mari.

M-Fert asigura aportul de substante nutritive necesare plantelor intensificand cresterea si dezvoltarea lor, ceea ce in final se concretizeaza intr-o recolta mai voluminoasa si de calitate mai buna. Datorita continutului de sulfat de potasiu se poate aplica in scopul suplimentarii continutului de potasiu si la culturile sensibile la clor, fara arsuri cauzate la nivelul radacinii.

Utilizandu-l putem asigura hrana de tip starter microbilor contribuind la inmultirea lor rapida chiar si in conditii nefavorabile. Aplicarea regulata elimina oboseala solului si ofera substante nutritive plantelor ceea ce rezulta in culturi mai sanatoase si randament mai voluminos.

MOD DE UTILIZARE SI DOZA RECOMANDATA

Se aplica conform recomandarii expertului sau dupa cum urmeaza:

La toate culturile arabile si horticole inainte de semanat, plantat in cantitate de 200 kg/ha pentru tratarea intregii suprafete, respectiv 150 kg/ha in caz de tratare pe randuri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura