Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Transportul se achita separat.

Membru Bizoo de 14 ani.
4.01
4 stars: Foarte bun
116 pareri

Repelent natural Thymi 500 ml, Bio Plantella

0 stars: 0.00 din 0 pareri

198 lei Lei
Brand
Bio Plantella
Cod produs
3830072312230
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Repelent natural Thymi 500 ml, Bio Plantella.

Extract natural de cimbru si ienupar pentru legume, pomi fructiferi si plante omamentale.

Plantele se intaresc si produsul respinge daunatoril. Repelent 100% natural, fara substante chimice adaugate. Uleiul de Thymus Vulgaris este format din timol, carvacrol si numeroase monoterpenoide, in timp ce uleiul de Juniperus communis contine chaperona si -cadinena. Combinatia de substante active rezultate fac ca solutia sa fie foarte eficienta.

MOD DE UTILIZARE: Se agita bine inainte de utilizare si se pulverizeaza uniform plantele in cazul unui atac daunator. Se utilizeaza pe plante ornamentale, pomi fructiferi si legume. Fara perioade de asteptare.

EFICACITATE TESTATA: Produsele noastre sunt rezultatul anilor de cunoastere, cercetare si inovare tehnologica dovedite. Efcacitatea lor a fost testata si validata in laboratoarele stintifice.

CONTINE: Extract de cimbru (Thymus vulgaris) 5%, Extract de ienupar (Juniperus communis) 1%.

FORMULARE: Solutie pentru utilizare imediata (AL).

Urmati instructiunile de utilizare.

DEPOZITARE: Produsul se depoziteaza in ambalajul original la temperatura camerei. A nu se lasa la indemana copiilor, separat de alimente, bauturi si furaje. Manipularea reziduurilor si a ambalajelor goale. Eliminati continutul / recipientul in conformitate cu reglementarile locale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura