Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Transportul se achita separat.

Membru Bizoo de 15 ani.
4.01
4 stars: Foarte bun
116 pareri

Kit bere George's Beer Lager pentru 5 L (include malt)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1339 lei Lei
Brand
George\'s Beer
Cod produs
8006819166397
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Kit bere George's Beer Lager pentru 5 L (include malt)

Bere LAGER - cunoscuta pentru gustul prospat si curat, tinde sa fie mai putin complexa decat alte tipuri de bere, cu o dulceata moderata si un gust amarui echilibrat.

A.) Recomandari inainte de folosire:

- toate componentele kitului de bere trebuie spalate bine inainte de folosire

- cu ajutorul maltul din kit se pot face aproximativ 5 Litri de bere, adica 15 sticle de 330 ml sau 10 sticle de 500 ml. Fiti siguri ca aveti un numar suficient de sticle;

- folositi numai sticle de bere la care se pot utiliza capsele de bere din kit.

B.) Pregatirea vasului de fermentare:

- robinetul se monteaza cu garnitura in exterior;

- piulita robinetului (cu sistemul antisediment) va fi orientata cu decuparea in sus;

- montarea se va face insuruband robinetul in piulita;

- supapa numita si Air-Lock se monteaza in capacul vasului de fermentare. In ea se pune apa pana la nivelul marcat. Apa se va schimba la 2-3 zile

- pe exteriorul vasului de fermentare se aplica termometrul tip banda.

C.) Prepararea berii:

- separati plicul cu drojdie de pachetul cu malt;

- introduceti punga in apa fierbinte / clocotita timp de 10 minute;

- se toarna continutul pungii in vasul de fermentare si se adauga 500 ml de apa fierbinte (60-70C);

- amestecati 2 - 3 minute;

- completati pana la 5 litri cu apa rece si amestecati;

- odata ce temperatura ajunge la 22C, presarati drojdia pe suprafata si amestecati timp de 30 de secunde;

- ATENTIE: la o temperatura de peste 26C, drojdia se degradeaza si nu mai fermenteaza. La temperaturi de sub 16C, fermentatia poate demara cu dificultate.

- acoperiti vasul de fermentare cu capacul, introduceti supapa Air-Lock care sa contina apa pana la semn;

- dupa cateva ore, (pana la 48 de ore) aparitia bulelor in Air-Lock ne arata ca fermentatia a inceput;

- fermentatia este terminata cand nu mai apar bule in Air-Lock, adica dupa aprox. 5-8 zile, la o temperatura constanta de 18-24C. Atunci berea este gata de imbuteliere.

- ATENTIE: sticlele trebuie sa fie spalate si uscate !!!

- inainte de imbuteliere indepartati Air-Lock-ul

- imbuteliati in sticle folosind robinetul vasului. Umpleti sticlele pana la 2-3 cm sub buza sticlei

- adaugati in fiecare sticla zahar cu dozatorul de zahar. Dozatoarele de zahar sunt: cel mic pentru sticla de 330 ml, cel mijlociu pentru sticla de 500 ml, iar cel mare pentru sticla de 750 ml.

- zaharul adaugat va fermenta in sticla inchisa, carbonatand berea

- aplicati capsa folosind capsatorul din kit si un ciocan de plastic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura