Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Transportul se achita separat.

Membru Bizoo de 14 ani.
4.01
4 stars: Foarte bun
116 pareri

Ingrasamant sulfomat MIF 25 kg, Mifalchim

0 stars: 0.00 din 0 pareri

146 lei Lei
Brand
Mifalchim
Cod produs
6426985002107
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Conform producatorului:

Distributia amendamentului Sulfomat Tip MIF (RO Ingrasamant) se realizeaza toamna inainte de semanat cu minim o luna de zile sau spre sfarsitul iernii (februarie-martie) cu minim 30-60 de zile inainte de semanat, utilizandu-se utilaje de imprastiat sau pulverizat la nivelul solului (utilaje de imprastiat ingrasaminte pulverulente sau granulate) operatiune urmata de incorporare in sol prin discuire sau araturi usoare la o adancime de 10 cm. Dozele utilizate curent pentru intretinerea solurilor pe care urmeaza a - infiintate culturi noi sunt cuprinse intre 50 si 100kg/ha, in situatia in care amendarea solului cu Sulf se realizeaza la maxim 2 ani de la ultima amendare, sau cantitati de 200-300 kg/ha daca amendarea solului cu Sulf s-a realizat la diferente mai mari de 2-3 ani de precedenta amendare. Pentru micsorarea pH-ului cu o unitate pH la un sol alcalin se consuma ca doza ce are scopul aducerii suprafetei respective in parametri de neutru sau usoara aciditate minim 1000 kg de Sulfomat Tip MIF (produs ce contine microelementul Sulf in proportie de minim 99%), cantitate ce se recomanda a se administra fazial la o diferenta de 3-6 luni de la operatiunea precedenta, veri?candu-se cu aceste ocazii pH-ul obtinut. Functie de ce pH dorim sa obtinem vom continuare (daca este posibil de doua ori pe an) cantitatile de Sulf necesare.

Ceapa - Amendamentul pe baza de sulf denumit comercial Sulfomat Tip MIF (RO Ingrasamant) se distribuie dupa recoltare, prin incorporare usoara de-a lungul randurilor, toamna sau iarna tarziu. Pregatirea detoamna aterenului se realizeaza dupa indepartarea resturilor vegetale prin prafuire, urmata de aratura de toamna 28-30 cm sau prin incorporare usoara la o adancime de 10 cm. In cel de-al doilea caz aratura se va realiza primavara in vederea in?intarii culturii de primavara, (pH-ul optim al solului fiind cuprinsintre 5-7 unitati pH).

Grau - Sulfomat Tip MIF (RO Ingrasamant) regulator de pH se distribuie dupa efectuarea lucrarilor de pregatire a solului, (dupa tocarea paielor) urmata de aratura la 18-20 cm si discuire, perioada optima ?ind dupa efectuarea lucrarilor de in?intare a culturilor timpurii (rapita, leguminoase). Amendarea solului cu Sulfomat Tip MIF (RO Ingrasamant) se mai poate face la ?nalul iernii, distributia realizandu-se la suprafata solului procesat din toamna, incorporarea realizandu-se datorita umiditatii, (pH-ul optim al solului ?ind cuprins intre 6-6,5 unitati pH).

Rapita - pH-ul ideal al solului pe care se va in?inta cultura de rapita este cuprins intre 5,5 - 6 unitati pH, amendarea solului cu sulf, realizandu-se prin distributie la suprafata, urmata de o usoara aratura si discuire, iar acolo unde nu este posibila aratura, se poate pregati solul, prin una sau doua treceri cu un disc greu.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura