Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Transportul se achita separat.

Membru Bizoo de 14 ani.
4.01
4 stars: Foarte bun
116 pareri

Drojdie + activator Byosal HS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

177 lei Lei
Brand
Enartis
Cod produs
6426985111908
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Byosal HS, pachet drojdie + activator.

Byosal HS reprezinta o doza unica de drojdie selectionata pentru fermentarea a 100 l must sau vin oprit din fermentare.

Fiecare doza consta din doua plicuri separate sigilate care contin drojdie selectionata uscata:

UVAFERM CM - drojdii pentru fermentare

SUPERVIT nutrient pentru fermentare.

Combinatia de drojdii selectionate UVAFERM CM si starterul de fermentare SUPERVIT permite fermentarea usoara si completa a tuturor tipurilor de must.

BYOSAL HS este deosebit de practic pentru tratarea volumelor mici de must sau vin. Dozele premasurate pentru 100 litri evita pierderile de produs si asigura rezultate precise.

Temperatura optima de fermentare este 16 - 30 C.

Cum se foloseste Byosal HS?

Pachetul Byosal HS contine 2 pliculete (unul cu drojdii selectionate, numerotat cu numarul 1 si unul cu activator de fermentare / nutrient pentru drojdie, numerotat cu numarul 2).

Doza individuala formata din doua pliculete, unul cu drojdie selectionata si altul cu nutrient fermentatie, se aplica astfel:

o doza pentru 100 Litri de must,

o doza pentru 50 litri must partial fermentat (fermentatii oprite).

INSTRUCTIUNI DE APLICARE:

Dizolvati pliculetul cu numarul 1 intr-o cantitate mica de apa calda (200 ml la 30 - 35 C);

amestecati si lasati pentru 15-20 minute, dupa care adaugati peste solutie, treptat, must sau vin pana la echilibrarea temperaturilor (temperatura solutiei sa fie acceasi cu temperatura mustului);

Adaugati imediat si pliculetul cu numarul 2, dizolvat si incalzit in apa calda (200 ml de apa la 30 - 35 grade Celsius);

Se urmareste ca temperatura amestecului sa ajunga exact la temperatura mustului din vasul de fermentatie;

Turnam apoi amestecul in must;

Pentru activarea drojdiei in cazul musturilor cu fermentatie oprita, este recomandat sa adaugati o lingurita de zahar in apa pentru activare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura